Opblaasbare reddingsvest

2023-05-02
Veiligevaart.nl

Uw opblaasbare reddingsvest vervangen? Als uw boot sneller kan varen dan 20 km per uur, is het verplicht om een opblaasbaar reddingsvest te dragen. Alle reddingsvesten uit het assortiment van Veilige Vaart zijn automatisch opblaasbaar. Niet alleen u als bestuurder moet veilig aan boord kunnen gaan, maar het wordt ook sterk aangeraden om voor al uw opvarenden een goed passend opblaasbaar reddingsvest aan boord te hebben. Bij Veilige Vaart hebben we een uitgebreid assortiment van automatische reddingsvesten om u en uw gezelschap te beschermen in onverwachte situaties. We hebben reddingsvesten voor kinderen, volwassenen en zelfs honden die automatisch opblazen. Op die manier kan iedereen veilig aan boord gaan!

 

Reddingsvest opblaasbaar: voor iedereen aan boord

Wist u dat al onze automatisch opblaasbare reddingsvesten over een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen beschikken? U neemt dus te allen tijde een veilig, betrouwbaar en officieel gekeurd opblaasbaar reddingsvest mee aan boord.

 

Reddingsvest: opblaasbaar en elk met hun eigen voordelen

Wij vertellen u graag meer over waar u op dient te letten bij het aanschaffen van opblaasbare reddingsvesten. Al onze experts beschikken over een brede kennis en kunnen u probleemloos een professioneel advies voor op het water bieden. Veilige Vaart is een erkend keurbedrijf, u kunt dus niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen van een kwalitatief uitstekend opblaasbaar reddingsvest: u kunt ze ook nog eens daarna jaarlijks secuur bij ons laten keuren. Uw veiligheid op het water staat bij ons voorop.

 

Is uw reddingsvest altijd opblaasbaar?

Wel bij veilige Vaart! Uw opblaasbare reddingsvest biedt u extra veiligheid in onverhoopte situaties. En raakt u bewusteloos? Dan draait u op uw rug zodat uw luchtwegen vrijkomen om te ademen. Dit gebeurt dankzij het moderne design van onze opblaasbare reddingsvesten. Ga voor maximale hulp in noodsituaties en kies voor automatisch opblaasbare reddingsvesten.

 

Uw veilige opblaasbare reddingsvest

Als u op zoek bent naar een opblaasbaar reddingsvest, hebben wij verschillende maten beschikbaar in onze uitgebreide collectie. Wat de geschikte maat is en hoeveel drijfvermogen u nodig heeft voor uzelf en uw opvarenden, ligt aan het soort water waarop u vaart, de snelheid van uw boot en het gewicht en de leeftijd van iedereen aan boord. Bij Veilige Vaart kiest u uit opblaasbare reddingsvesten met een drijfvermogen van 100n, 150n, 165n, 180n, 275n of 300n. We bieden reddingsvesten aan van gerenommeerde merken die u kunt vertrouwen, zelfs op de meest wilde wateren.

 

Hoe kan het dat uw reddingsvest opblaasbaar is?

Opblaasbare reddingsvesten zijn speciaal ontworpen om automatisch op te blazen wanneer ze in het vaarwater terecht komen. Ze zijn bedoeld om het drijfvermogen van de drager te vergroten. Het hoofd wordt dan ook boven water gehouden tijdens een noodsituatie, zodat de luchtwegen vrij blijven om te ademen. Opblaasbare reddingsvesten zijn voorzien van een CO2-patroon dat geactiveerd wordt zodra het vest in contact komt met water. Hierdoor wordt het vest direct opgeblazen en klaar om de opvarende te ondersteunen in een noodsituatie. Het is belangrijk om te melden dat de automatische reddingsvesten niet automatisch opblazen bij het spatten van zeewater of regen.